Aвтоматично включване и изключване на светлини

Aвтоматично включване и изключване  на светлини
От: admin Категория: Електроника Дата на публикуване: 2014-11-13 Видяно: 2484 Коментари: 0

За фарове ,табло и габарити на автомобила.

 Модулът за автоматично  включване  на светлините за фарове се монтира изключително лесно ,защото не се прекъсват вериги нито се модифицира инсталацията .Достатъчно е само да се осигури достъп до изводите на ключа за фарове и да се свържат изводите на модула по указаната схема  Към всички продукти, предлагани от фирмата, има подробни описания за експлоатация и схеми за монтаж. Допълнителното ключе е поставено  за изключване на модула ,ако колата е на преглед или сервиз и фаровете не трябва да светят Има тример за настройка на времето - след какво време да се задейства модулът за фарове при запален двигател.
За различните коли се прилагат и различни начини на свързване. Фирма ''МД Електрон'' се е съобразила с това и предлага  3 варианта модули:

МОДУЛ R3 - Този модул се използва за включването на късите и дългите светлини, осветлението на таблото и габаритите на колата. Работи със забавяне между 3 до 20 секунди след даване на контакт на ключа според настройката на тримера.

Линк към продукта


МОДУЛ RD - Устройство за автоматично включване на фарове с външно реле. Модулът е само за запалване на светлините на фаровете. Работи със забавяне между 3 до 20 секунди след даване на контакт на ключа според настройката на тримера.

Линк към продукта


МОДУЛ RK - Модулът работи само при стартиране на автомобила. Светлините се включват само при работещ автомобил, а не като другите модули при включване на контакт. Чрез този метод се гарантира, че фаровете ще светят само и единствено, когато двигателят работи, като се оставя време за възстановяване на акумулатора след запалване.

Линк към продукта

Тагове: Модул светлини габарити фарове табло

Оставете коментар

Код за валидация